Medewerker onderwijsleermiddelen (WAJONG/ Doelgroepenregister) (Verlopen)

Percuris B.V. is op zoek naar een medewerker onderwijsleermiddelen voor Defensie in Hilversum. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan direct! Let op: deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Jouw werkzaamheden worden verricht binnen de onderwijsleermiddelengroep van het cluster Logistiek van het Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen (IDGO). Het IDGO is verantwoordelijk voor het verzorgen van geneeskundige opleidingen, trainingen en trainingsondersteuning, het ontwikkelen en produceren van kennis en het certificeren van eenheden t.b.v. inzet in binnen- en buitenland. Het cluster Logistiek ondersteunt de processen die plaatsvinden in het kader van het uitvoeren van de taken, producten en diensten van het IDGO door het efficiënt en effectief beschikbaar stellen van onderwijsleermiddelen, trainingsfaciliteiten, transport en infrastructuur en door het ondersteunen op gebied van arbo, milieu en veiligheid.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor 38 uur per week;
  • Ervaring met SAP is een pré;
  • Iemand met een afgeronde MBO opleiding en/of relevante werkervaring.

Wat ga jij doen in deze rol?

Als medewerker onderwijsleermiddelen ben je verantwoordelijk voor zowel magazijnwerkzaamheden als het assisteren bij het beheer op onderhoud van storingen van onderwijsleermiddelen (OLM). Werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren zijn het uitgeven en innemen van OLM-materiaal, onderhouden van OLM materiaal, het op peil houden van voorraden en raadplegen van lesroosters. Daarnaast voer je eerstelijns onderhoud uit aan het OLM, registreer je uitgifte en inname van OLM en verzorg je aangeboden reparatie opdrachten. Je gaat werken met veel geautomatiseerde programma’s en audiovisuele apparatuur.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed!.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaand formulier! Heb je eerst nog vragen? neem dan gerust contact op met Sammy Groen (030 3030643 of sammy.groen@percuris.nl)

Graag reageren via onderstaand formulier.