Medewerker postverwerking (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker postverwerking voor het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakt zich hard voor de Nederlandse belangen en waarden, wereldwijd. In zo'n 150 landen fungeren de ambassades zowel als antenne als spreekbuis van Nederland. Het ministerie helpt Nederlanders in het buitenland en onderhandelt en werkt samen op veel terreinen in de Europese Unie en binnen organisaties als de NAVO en de Verenigde Naties.

De Diplomatieke koeriersdienst verzorgt de verzending van dienstpost en dienstgoederen onder Diplomatiek zegel naar de Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland. De Diplomatieke koeriersdienst is ook verantwoordelijk voor de (douane)afhandeling van dienstpost en dienstgoederen die door de Nederlandse vertegenwoordigingen onder Diplomatiek zegel naar Nederland worden verzonden.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 20 en maximaal 36 uur;
  • Iemand die 5 ochtenden tot eventueel hele dagen beschikbaar is.

Wat ga jij doen in deze rol?

Als medewerker postverwerking ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende en uitgaande zendingen. Je registreert deze zendingen in het automatiseringssysteem Planon. Verder monitor je het verloop van de in- en uitgaande zendingen en onderneem je actie bij onjuistheden. Je onderhoudt telefonische contacten, beheert en verwerkt bestellingen en neemt goederen in ontvangst. 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *