Medewerker Repro (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij technisch goed onderlegd en ben je op zoek naar een baan binnen Defensie? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij Defensie waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Pernu nu de mooie kans om als Medewerker Repro bij Defensie in Den Haag aan de slag te gaan!

Defensie is dagelijks actief in Nederland en in het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners. Hiermee draagt Defensie, nu en in de toekomst, bij aan de welvaart en veiligheid van ons land. De wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en draagt bij aan de ambitie van Nederland dat mensen zich wereldwijd in vrijheid en veiligheid kunnen ontplooien. 

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij bent 32 uur per week beschikbaar;
  • Jij woont in omgeving Den Haag;
  • Jij bent iemand die in aanmerking komt voor een VGB.

Wat ga jij doen in deze rol?

De Medewerker Repro vervult de werkzaamheden bij de Reprografische Dienst van het Facilitair Bedrijf Defensie. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van printwerk, het afwerken van de producten (nabewerkingsmogelijkheden) en het digitaliseren van documenten. Denk hierbij aan het beoordelen en controleren van printopdrachten, het bewerken van producten en het omzetten van documenten van analoog naar digitaal. 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *