Medewerker Spoelkeuken (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Zoek jij een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een medewerker spoelkeuken voor de Raad van State in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van de regering over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van het land. De Raad van State is een Hoog College van Staat. De Staten-Generaal, de Algemene Rekenkamer en de Nationale ombudsman zijn dat bijvoorbeeld ook. Dit zijn bij de Grondwet geregelde instituten belast met een eigen taak, die zij onafhankelijk van de regering uitvoeren. De Raad van State bevindt zich in het centrum van Den Haag.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die ervaring heeft als medewerker spoelkeuken;
  • Iemand die 25 uur per week beschikbaar is (dagelijks van 09:00 tot 14:30 inclusief een half uur pauze);
  • Iemand met VMBO werk- en denkniveau.

Wat ga je doen?

Als medewerker spoelkeuken maak je deel uit van het team Catering. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de spoelkeuken volgens de HACCP-regels. Dit houdt in dat je zelfstandig de vaat wast, droogt en opruimt. Ook ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de vaatmachine aan de binnen- en buitenkant en het wegbrengen van glas naar de glascontainer.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Aantal uur:

24- 32 uur (in overleg)

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643)L wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 30 april.

Graag reageren via onderstaand formulier.