Medewerker Tapspecialist (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Kun je goed en secuur luisteren, heb je aandacht voor details en affiniteit met recherche werk? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij de Koninklijke Marechaussee waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Pernu nu de mooie kans om als Medewerker Tapspecialist bij de Koninklijke Marechaussee in Badhoevedorp aan de slag te gaan!

De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van Nederland en het Caribisch gedeelte van het koninkrijk der Nederlanden. Wereldwijd wordt de marechaussee ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland en het Caribisch gebied tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld.

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Jij bent goed in het herkennen van stemmen en kunt je voor langere tijd goed concentreren;
  • Jij hebt aandacht voor details en kunt gestructureerd werken.

Wat ga jij doen in deze rol?

De Brigade Recherche mag onder strikte voorwaarden openbare communicatienetwerken en diensten aftappen. Bij het aftappen gaat het om de inhoud van de telefoongesprekken en eventueel sms berichten. Als Tapspecialist wordt je ingezet voor het uitluisteren en schriftelijk verwerken van tapgesprekken en opgenomen vertrouwelijke communicatie. Je verwerkt alleen de Nederlandstalige gesprekken. Deze worden uitgeluisterd en woordelijk uitgetypt in een tekstverwerkingsprogramma. De gesprekken kunnen zowel sociale als zaak inhoudelijke gesprekken betreffen. Aan het einde van elke dag, en indien nodig vaker, verstuur je de uitwerking naar het team dat verantwoordelijk is voor het onderzoek. 

Wanneer je aan de slag gaat binnen de Brigade Recherche, afdeling opsporing, zal er een inwerktraject worden georganiseerd. Tijdens het inwerktraject ga je uiteraard kennismaken met je werkplek en met de organisatie waarbinnen je komt te werken. Je werkplek bevindt zich op de Koningin Maxima kazerne te Badhoevedorp.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *