SAP tester (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Met kans op een vaste aanstelling? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een SAP tester voor P-Direkt in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Indicatie Banenafspraak / doelgroepregistratie en/of Wajong-uitkering.

P-Direkt staat voor het leveren van een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie. Er worden meer dan 120.000 werkgevers en werknemers ondersteund binnen de sector Rijk met innovatieve technologie bij het gemakkelijk regelen van hun personeelszaken. De dienstverlening ligt op het snijvlak van HR en ICT en gaat over rijksbrede uniformering en het efficiënter inrichten van administratieve personeelsprocessen.

Wie zoeken we?

Wat ga jij doen in deze rol?

Afdeling Dienstverleningssystemen Datalevering van P-Direkt is per direct op zoek naar een ervaren SAP Integratie (PI) specialist met gedegen kennis van SAP HR en in het bijzonder SAP PI. Je kunt je snel inwerken in een nieuwe organisatie. Als SAP PI Consultant vervul je binnen de afdeling Datalevering een belangrijke rol binnen de dienstverlening van P-Direkt. Binnen de afdeling Datalevering ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het applicatiebeheer en de implementatie van nieuwe functionaliteit binnen onze SAP PI systemen. Vooral de interfaces tussen deze systemen en met onze klanten behoren tot de belangrijkste scope. Daarnaast vervul je ook een belangrijke rol van “vraagbaak” voor je collega’s .

Jouw taken:

  • Opstellen van testplannen, planning, testscenario’s en testscripts;
  • Opbouwen en onderhouden van generieke testdata (z.g.n. Golden Client);
  • Voorbereiding van Functioneel Acceptatietesten (FAT) en Regressietesten (RT) waaronder registratie van pre-condities;
  • Hands-on uitvoeren FAT met registratie van testbevindingen en verslaglegging;
  • Hands-on uitvoeren van RT en verzorgen advies aangaande risico’s;
  • Algehele coördinatie van FAT en RT, waaronder scope en resourceplanning, voortgangsbewaking, aansturing van collega’s, kwaliteitsbewaking, rapportage en verantwoording aan accountantsdienst;
  • Advisering clustermanager aangaande nieuwe en verbeterde testmethodieken en tools;
  • Bijdragen aan pakket- en leveranciersselectie op het gebied van testtools en uitvoering.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *