Scanmedewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Zoek jij een baan binnen Defensie? Percuris B.V. is op zoek naar een scanmedewerker voor het Eerstelijns Gezondheidszorg Bedrijf (EGB) bij Defensie in Uddel. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het EGB is verantwoordelijk voor de geïntegreerde zorg (preventief, curatief en bedrijfsgezondheidszorg) aan militairen onder niet operationele omstandigheden. Deze eerstelijns zorg wordt uitgevoerd door huisartsen, fysiotherapeuten, arbodeskundigen en apotheek. Daarnaast voert het EGB de verzuimbegeleiding uit voor alle burgermedewerkers.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroep indicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die handig is met computers en administratief werk;
  • Iemand in het bezit van een Rijbewijs B.

Wat ga je doen?

Als scanmedewerker ga jij aan het werk binnen het project ”scannen medische dossiers”. Je bent verantwoordelijk voor het scannen van papieren medische dossiers naar digitale documenten. De werkzaamheden vinden plaats op meerdere locaties in de regio Veluwe. Op een aantal locaties is het noodzakelijk dat de dossiers worden gescand voordat de nieuwbouw wordt afgerond. Voor papieren dossiers is eenvoudig geen ruimte. Je werkt zelfstandig of met een collega op het gezondheidscentrum en krijgt aanwijzingen van het Hoofd van het centrum, een arts of de praktijkmanager.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Aantal uur:

20 uur per week

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 2 mei.

Graag reageren via onderstaand formulier.