Security analist (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij technisch aangelegd en op zoek een baan in de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een security analist voor het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC) bij Defensie in Hilversum. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

JIVC is binnen de DMO een full-service ICT-bedrijf dat niet alleen ICT diensten verleent aan Defensie maar ook aan andere ministeries en aan de ‘zwaailicht’-sector. De ICT-dienstverlening omvat een breed gebied: de werkplek wordt geleverd, maar ook de onderliggende platformen en netwerkverbindingen. Dit bevat ook alle vormen van ontwikkeling, beheer en onderhoud.

Deze functie wordt uitgevoerd binnen het Security Operations Centrum (SOC) van het Defensie Cyber Security Centrum (DCSC), welke direct onder het JIVC valt. Het DCSC levert een unieke bijdrage aan de Digitale Weerbaarheid van Defensie zodat Defensie haar taken digitaal veilig kan uitvoeren in nationaal en bondgenootschappelijk verband.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met een afgeronde MBO opleiding.
  • Iemand die ervaring heeft met securitymonitoring;
  • Iemand die beschikt over basiskennis IT op het vlak van netwerken, hosting, platformen en operating systems.

Wat ga jij doen in deze rol?

De security analist is belast met het detecteren van kwetsbaarheden en incidenten op het gebied van cybersecurity.  Je neemt maatregelen om dreigingen en kwetsbaarheden te verhelpen of te voorkomen. Je vertaalt cybersecurity risico’s en dreigingen naar binnen DCSC gebruikte producten.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 22 mei 2019.

Graag reageren via onderstaand formulier.