Senior helpdeskmedewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een senior helpdeskmedewerker voor de Kromhoutkazerne bij Defensie in Utrecht. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

De Kromhout Kazerne in Utrecht is het grootste huisvestingsproject van Nederland op basis van Publiek Private Samenwerking (PPS). De hoofdkwartieren van de Koninklijke Landmacht, de Defensie Materieel Organisatie  en het Defensie Ondersteuningscommando zijn gehuisvest op het terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week beschikbaar is;
  • Iemand die een relervante MBO/HBO opleiding heeft gevolgd;
  • Iemand die sterkte affiniteit met (IT-)technologie heeft, bijvoorbeeld kennis van/ervaring met website-, content-, applicatie en/of gebruikersbeheer.

Wat ga jij doen in deze rol?

Als senior helpdeskmedewerker treed je op als intermediair tussen JIVC en IV OGCLAS en personeel van CLAS op het gebied van, advies over het functioneel beheer van CLAS. Zo zet je procedures op voor de frontoffice en backoffice, ben je het aanspreekpunt voor netwerkbeheerders van CLAS voor bestaande aanvraag en wijzigingsprocedures en houd jij de informatieomgeving bij 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *