Senior helpdeskmedewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een senior helpdeskmedewerker voor de Kromhoutkazerne bij Defensie in Utrecht. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

De Kromhout Kazerne in Utrecht is het grootste huisvestingsproject van Nederland op basis van Publiek Private Samenwerking (PPS). De hoofdkwartieren van de Koninklijke Landmacht, de Defensie Materieel Organisatie  en het Defensie Ondersteuningscommando zijn gehuisvest op het terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week beschikbaar is;
  • Iemand die een relervante MBO/HBO opleiding heeft gevolgd;
  • Iemand die sterkte affiniteit met (IT-)technologie heeft, bijvoorbeeld kennis van/ervaring met website-, content-, applicatie en/of gebruikersbeheer.

Wat ga jij doen?

Als senior helpdeskmedewerker treed je op als intermediair tussen JIVC en IV OGCLAS en personeel van CLAS op het gebied van, advies over het functioneel beheer van CLAS. Zo zet je procedures op voor de frontoffice en backoffice, ben je het aanspreekpunt voor netwerkbeheerders van CLAS voor bestaande aanvraag en wijzigingsprocedures en houd jij de informatieomgeving bij.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! 

Graag reageren via onderstaand formulier.