Servicemedewerker Interieurbeplanting (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Heb jij affiniteit met planten en ben jij creatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Percuris B.V. is op zoek naar een servicemedewerker interieurbeplanting voor Donkergroen voor de regio’s Amsterdam en Utrecht. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Donkergroen is een landelijk werkend familiebedrijf van creatieve groendenkers en doeners en werkt vanuit 24 locaties verdeeld over Nederland en België met ruim 850 medewerkers, in het seizoen aangevuld met ZZP en uitzendkrachten tot 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek. Donkergroen is verantwoordelijk voor o.a. het ontwerp en aanleg van landschappen, (dak)tuinen, speelterreinen, gedenktuinen voor begraafplaatsen, interieurbeplanting, boomverzorging, groenonderhoud en duurzame onkruidbestrijding.

Wat ga je doen?

Als servicemedewerker interieurbeplanting plan en bezoek jij bedrijven voor de verzorging en het onderhoud van de interieurbeplanting. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van taken die betrekking hebben op de onderhoudscontracten beschreven activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan het toedienen van  de juiste hoeveelheid water en voedingsoplossingen, het snoeien en opbinden van planten en bestrijden van ongedierte. Je rapporteert jouw bevindingen op de werkvloer en bespreekt dit met de klant en met de projectbegeleider.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die in het bezit is van een rijbewijs B;
  • Iemand die zelfstandig goed kan functioneren.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? solliciteer dan direct! je kunt ook bellen (030 3030 643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.