Technisch beheerder (WAJONG/ Doelgroepenregister) (Verlopen)

Percuris B.V. is op zoek naar een technisch beheerder voor de Dienst Justitiële Inrichtingen in Gouda. Heb jij een Wajong of val je onder de Indicatie banenafspraak? Lees dan nu verder!

Het Shared Service Center (SSC-I) is de ICT-dienstverlener van de  Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Justitie en Veiligheid. In totaal werken circa 500 medewerkers bij SSC-I. Het merendeel daarvan werkt in Gouda, een ander deel in de vestigingen Soesterberg en Veenhuizen. SSC-I ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers.

Wat ga je doen als technisch beheerder?

Binnen de afdeling Backoffice – Platform Hosting ben jij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de technische infrastructuur, applicaties en informatiesystemen van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Je houdt je bezig met het regulier beheer en onderhoud, maar werkt ook project- en releasegericht. Jouw focus ligt continu op verbetering en optimalisatie en je bent in staat de klantwensen om te zetten naar techniek. Life Cycle Management, Capacity Management en performance onderzoeken zijn echt je ding of je wilt je hierin graag verdiepen.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar zijn van de omgevingen waarvoor je verantwoordelijk bent: op een goede manier en met een goede performance. Je bouwt een relevant netwerk op en onderhoudt deze voor de uitwisseling van kennis. Ook ben je bij toerbeurt deelnemer bij het Engineersboard, waarin je technische vraagstukken toetst aan haalbaarheid en de vastgesteld architectuur principes. Je stelt onderzoeksrapporten, probleemanalyses, presentaties en annotaties op en overlegt met verschillende specialismen. Andere werkzaamheden waar jij ook verantwoordelijk voor bent, zijn het opsporen van afwijkingen in de omgeving en het richting geven aan de technische inrichting van het Windows en Citrix landschap.

Wat neem je mee?

  • Iemand met een doelgroepenindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie Banenafspraak);
  • Iemand die een IT diploma op hbo niveau heeft;
  • Iemand die ervaring heeft met het automatiseren van het uitrollen van systemen binnen de Ivanti suite.
  • Iemand die minimaal 32 en maximaal 36 uur beschikbaar is.

Wat krijg je van ons?

  • Een interessante functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed! Vanaf de bushalte is de werkplek ca. 4 minuten lopen. Vanaf het NS-station kan er ook gebruik worden gemaakt van een shuttle bus en OV-fiets.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct. Je mag mij ook een mail sturen naar sammy.groen@Percuris.nl. Reageren kan tot en met 8 maart 2020.

Graag reageren via onderstaand formulier.