Toezichthouder leveranciers (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Vind jij klantcontact leuk en ben je op zoek een baan in de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een toezichthouder leveranciers voor de Dienst Justitiële Inrichtingen in de PI Scheveningen. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden in Scheveningen bestaat uit een Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC) en het Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ). Het PPC Haaglanden is een diagnostiek- en behandelcentrum voor patiënten met een justitiële titel, die lijden aan een ernstige psychiatrische aandoening en voor wie zorg niet op een andere wijze te organiseren valt. Het Justitieel Centrum voor Somatische Zorg heeft veertig bedden voor gedetineerden met somatische problematiek. Bij deze gedetineerden is dikwijls tevens sprake van psychiatrische problemen.

Wie zoeken we?

Wat ga jij doen in deze rol?

Voor de PI Scheveningen wordt dagelijks onderhoudsvoorzieningen gepleegd. Als toezichthouder leveranciers begeleid jij externen naar plek waar werk wordt uitgevoerd. Deze werkzaamheden komen voor in het hele penitentiaire gebouwencomplex. Het onderhoud kan zowel binnen in het gebouw of buiten de muren plaatsvinden. Eenmaal binnen in het gebouw moet extern bouwpersoneel de gehele dag worden begeleid op de werkvloer. Doel van de begeleiding is ze onder andere te begeleiden naar de plaats van werkzaamheden. Daarnaast moet er toezicht worden gehouden op alle meegebrachte benodigde gereedschap en materialen. Na het uitvoeren van de werkzaamheden mag geen gereedschap of materiaal wordt achtergelaten, tevens mag geen materiaal ontvreemd worden.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *