Toezichthouder (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Vind jij het leuk om toezicht te houden in een tentoonstellingsruimte? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een Toezichthouder voor het Nationaal Archief in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Bij het Nationaal Archief vind je antwoorden op vragen over jouw leven, de geschiedenis en de samenleving. Hier ontdek je hoe het recente en verre verleden ons dagelijks bestaan beïnvloeden. Eén van onze belangrijkste taken is het bewaren van (overheids)archieven. In de 137 kilometer aan papieren archieven, 15 miljoen foto’s, 300.000 kaarten en 1,2 petabyte aan digitale  bestanden, wordt 1000 jaar geschiedenis tastbaar.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie Banenafspraak);
  • Iemand met minimaal VMBO werk- en denkniveau;
  • Iemand die flexibel, klantgericht is en goed kan samenwerken;
  • Iemand die beschikbaar is voor bij voorkeur 36 uur per week.

Wat ga jij doen in deze rol?

Als toezichthouder ga jij de veiligheid van de bezoekers waarborgen en zorg jij ervoor dat er geen foto's worden gemaakt in de tentoonstellingsruimte en bij de objecten. Verder kan er gevraagd worden of jij toezicht wilt houden bij de ingang van de studiezaal. Je controleert de meegebrachte papieren van de bezoekers aan de studiezaal en het controleren van papieren van bezoekers bij het verlaten van de studiezaal. Er zijn strikte regels voor bezoekers omtrent het inzien van beperkt openbaar archief.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *